Vermogens­bescherming

Bij vermogensbescherming streven we ernaar om u en uw goederen zo goed mogelijk in te dekken. We kijken hierbij naar burgerrechtelijke bescherming, fiscale optimalisatie en meer. We staan van begin tot einde aan uw zijde. Wanneer er een notaris betrokken dient te worden, zorgen wij voor het nodige. Na de opmaak van alle nodige stukken zorgen we tevens voor de begeleiding, bijhorende administratie en afhandeling van uw dossier tot aan de eindmeet.

Welke risico’s bent u bereid te nemen?

Zowel in uw privé als in uw beroepsleven loopt u bepaalde risico’s. U beslist dan ook zelf welke u wilt nemen en welke u wilt afdekken. Kent u alle risico’s die u neemt en bent u weldegelijk ingedekt tegen financiële tegenslagen? Kevlaer geeft u advies op maat om risico’s te vermijden en daarenboven de juiste verzekeringen af te sluiten. Samen zorgen we ervoor dat u zoveel mogelijk uit uw geld haalt aan een zo laag mogelijk risico.

De ideale verzekeringscombo

Sommige polissen zijn erg vanzelfsprekend. Zo kent u waarschijnlijk wel de auto-, branden familiale verzekering. Maar heeft u al eens stilgestaan bij andere veelvoorkomende risico’s zoals ontslag, ziekte, ongeval…? Tegenslagen kunnen uw comfort drastisch ondermijnen. Kevlaer bekijkt de verschillende verzekeringen samen met u en zoekt een combinatie die bij u past.

Het Brocom-label: uw garantie op deskundig advies

Als makelaar zijn we niet aan één bepaalde maatschappij gebonden. We werken namelijk volledig autonoom. En u als klant haalt hier het voordeel uit, want als professionele speler op de verzekeringsmarkt selecteren we net die producten die u op het lijf geschreven zijn. Zo weet u zeker dat u altijd de beste deal krijgt!

Noodgevallen

Zit u met een noodgeval? U kan ons - of de verzekeringsmaatschappij - bereiken via onderstaande button.


Noodnummers