Kevlaer (Op) maat van iedereen

Kevlaer

Onze naam is een samentrekking van de afkorting van 'kredieten en verzekeringen' en de familienaam 'Laeremans', maar verwijst daarbovenop ook naar kevlar. Kevlar is een uitermate sterke en ontzettend flexibele vezel die veelvuldig gebruikt wordt in beschermende kledij.

En dat is exact waar Kevlaer voor staat. Wij zijn sterk in wat we doen, flexibel in de mogelijkheden en beschermend ten aanzien van uw vermogen.

Over ons

Kevlaer bv is in 2014 opgericht en is de rechtsopvolger van ALP en CFPC (André Laeremans & Partners en Corporate Financial Planning Company). Deze integratie zorgde voor een bredere adviesverlening. Kevlaer groeide ondertussen uit tot een (h)echt familiebedrijf. Onze klanten kunnen dan ook rekenen op een nog betere en bredere service dan voordien. U kan bij ons terecht met vragen over onder andere financiën, verzekeringen, kredieten, beleggingsproducten, vermogensanalyse en erfenisplanning.

Het Kevlaer-team bestaat uit een evenwichtige mix van ervaring, gedrevenheid en dynamiek, waardoor u bij Kevlaer kan rekenen op van uitgebreide competenties en expertise.

Natuurlijk mogen we onze kernwaarden niet vergeten, want hierop steunen we elke dag opnieuw.

Integriteit
Initiatief
Expertise
Engagement

Missie

Dankzij ons sterk advies zorgen we ervoor dat u vandaag en morgen van een optimale vermogensbescherming geniet. En dat met een flexibele aanpak die u financiële veerkracht geeft en u wapent voor de toekomst. Onze adviezen zijn steeds gebaseerd op uw persoonlijke behoeften, wensen, verwachtingen en doelstellingen. We ontwikkelen een strategie die bij u past.

Ons team

Wilt u de gezichten achter Kevlaer leren kennen?


Ontdek ons team