Vermogensopbouw

Spaar centen voor speciale momenten

Er zijn verschillende manieren om te sparen. Maar waarom sparen we? En hoe spaart u het best? Kevlaer helpt u optimaal te sparen zodat u later zonder geldzorgen kan genieten van uw pensioen.

Pensioensplanning

Pensioenplanning

Laat ons er geen doekjes om winden: het wettelijk pensioen is niet voldoende om uw huidige levensstandaard te behouden. Neem dus vandaag nog het heft in eigen handen en zorg voor een aanvulling bovenop dat lage pensioenbedrag. Met een strakke pensioenplanning bouwt u uw pensioen op zodat u later het inkomen heeft dat u wil hebben. Hoe u dat doet? Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Maar geen nood! Wij geven u met plezier meer informatie.

Bent u loontrekkende of zelfstandige? Dat maakt namelijk een verschil voor uw pensioen! Kevlaer maakt u wegwijs in de complexe materie van de pensioenproblematiek. We zorgen samen voor de meest doeltreffende oplossing gekoppeld aan de fiscale optimalisatie van uw vermogenssituatie.

Voor zelfstandigen, ondernemers en vrije beroepen zijn aanvullende pensioenvoorzieningen en een doordachte vermogensspreiding een noodzaak. Hoe sneller u de juiste maatregelen neemt, hoe beter.

Wist u dat dat uw pensioenopbouw bovendien gekoppeld kan worden aan vastgoedplanning? U kan hierdoor – mits u gebruikmaakt van de juiste structuur – op een fiscaal gunstige manier vastgoed verwerven. Dit kan gaan over een eerste eigendom, een opbrengsteigendom of een tweede verblijf. Benieuwd naar meer? Neem dan vrijblijvend contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Teleurgesteld in het rendement van uw spaarboekje?

Dan bent u niet alleen! Meer rendement halen met een beperkt risico klinkt voor u dan ook als muziek in de oren. Kevlaer bekijkt voor u de meest geschikte investeringen en geldplaatsingen en zorgt daarbovenop voor fiscale optimalisaties. We voorzien een strategie waarbij uw geld maximaal rendeert. Hierbij houden we natuurlijk rekening met uw persoonlijke behoeften, wensen en verwachtingen.

Onze conceptuele aanpak voor uw meerwaarde

Beleggen is geen bandwerk en het is al zeker niet iets dat iedereen zomaar kan. Volg dus ook niet zomaar het advies van uw buurman wanneer het over beleggen gaat. Ons team adviseert u over de meest geschikte investeringen en houdt hierbij rekening met alle facetten van uw persoonlijke situatie. We bekijken uw risicoprofiel, gezinssituatie, leeftijd, successiedruk, vermogensstructuur enzovoort. Onze missie is pas geslaagd wanneer onze aanpak leidt tot een zorgeloze financiële toekomst voor uzelf en uw gezin.

We passen onze strategie dus volledig aan op maat en werken hiervoor – volledig in overeenstemming met de Belgische Wetgeving – samen met professionele financiële instellingen, gereputeerde investeringsmaatschappijen en innovatieve fondsbeheerders.