Cases

 • Xander en Caro Masure

  In Kevlaer vonden we een vertrouwenspersoon die ons financiële zekerheid en gemoedsrust biedt. Ze adviseerden en hielpen ons reeds op een aantal belangrijke en beslissende momenten in ons leven. De medewerkers van Kevlaer spreken met ervaring en deskundigheid over uiteenlopende en gespecialiseerde materie. Ze maken deze materie toegankelijk voor de luisteraar en komen tegemoet met praktische oplossingen. Ze deinzen niet terug om samen te werken met adviseurs uit andere vakgebieden, wat hun expertise eens zo veelzijdig maakt. Dit is alles wat wij zoeken in een vertrouwde adviseur! Wij kijken alvast uit naar een langdurige samenwerking.

  Jeroen en Elisabeth Krokant

  Kevlaer, da's een geval apart. En dat bedoelen we in de meest positieve zin! Het is bewonderenswaardig hoe deze vakkundige mensen met zoveel passie hun abstracte sector van belastingoptimalisatie, verzekeringen, financiën en vermogensplanning bevattelijk kunnen maken. Steeds op mensenmaat en met een onnavolgbare toewijding. Het team weet raad met onze vragen, zoekt actief naar oplossingen en begeleidt doorheen het hele proces. En dat levert ook écht op! We posteren al deze zaken in alle vertrouwen bij Kevlaer, waardoor er meer tijd overblijft om ons te focussen op onze business. Komt er opportuniteit op hun/ons pad? Dan zijn de professionals van Kevlaer er als de kippen bij om ons te informeren. Zo werken wij graag!

  Alain Zwaenepoel Accountant Azas bv

  De vermogensbespreking leidt tot oplossingen op maat en is geen standaardwerk. Het resultaat is een gedetailleerd actieplan en een financiële optimalisatie eigen aan de context. Al vele jaren heeft Kevlaer cliënten van ons kantoor kunnen helpen dankzij zijn expertise en knowhow.

  Vanessa Van Hese Vayaqua

  Ik kwam terecht bij Kevlaer tijdens de oprichting van mijn bv. Oorspronkelijk gebeurde dit omdat ik op zoek was naar de beste mogelijkheden voor mijn pensioen als zelfstandige voor later. Het eerste gesprek was aangenaam en voelde zo vertrouwd dat ik meteen al mijn verzekeringen heb gegroepeerd bij hen. Twee maanden en enkele afspraken later, zitten ook al mijn privézaken bij Kevlaer en ben ik een pak geruster over mijn toekomst. Plannen die lang ongrijpbaar leken, worden nu opeens concreter dankzij deze professionele ondersteuning. En dat alles zonder in te boeten op het familiale aspect van hun zaak. Ik zou bijna maandelijks een verzekering willen aanpassen, gewoon om maar eens op de koffie te kunnen gaan.

 • Vander Elst Grimbergen

  Mijn vriendin en ik wonen zes jaar samen en zouden binnenkort graag trouwen en ons droomhuis aankopen. Alles verliep heel vlot, maar we wisten niet wat er zou gebeuren indien één van ons zou overlijden. Via via hebben we contact opgenomen met Kevlaer. Tijdens de eerste afspraak bespraken we onze situatie, wensen en doelstellingen. Intussen zijn wij gelukkig getrouwd met een huwelijkscontract op maat. Het geeft ons een leuk gevoel om te weten dat we steeds bij Kevlaer terecht kunnen!

  Mertens Galmaarden

  Ik ben pas afgestudeerd en ben hoe langer hoe meer met mijn persoonlijke toekomst bezig. Mijn vriend en ik denken aan de volgende stappen in onze relatie zoals al dan niet in het huwelijksbootje stappen, samenwonen... Maar wat is nu de beste keuze voor ons en wat zijn de gevolgen hiervan? Gelukkig konden wij met al onze vragen bij Kevlaer terecht en hebben we de knoop kunnen doorhakken. Een echte aanrader!

  De Maerschalck Waasmunster

  Enige tijd geleden is mijn echtgenoot onverwacht overleden. Ik bleef achter met onze twee dochters. Via een infoavond - georganiseerd door Kevlaer - kwam ik te weten hoe het opgebouwde vermogen op een fiscaalvriendelijke manier doorgegeven kan worden aan Julie en Chloë. De klassieke constructie vruchtgebruik/naakte eigendom sprak mij niet aan, maar dankzij Kevlaer heb ik een oplossing gevonden die voldoet aan al mijn zorgen en bekommernissen.

  Baeyens Affligem

  Na het overlijden van mijn ouders heb ik een aanzienlijk onroerend vermogen vererfd. Mijn kinderen zijn nog minderjarig en er rust nog een lening op onze gezinswoning. Het werd dus tijd om alles qua vermogen in kaart te brengen. Aangezien ik zelf veel op de baan ben, kan er elke dag iets met mij gebeuren. Ik wil op heden vooral mijn vrouw beschermen, zonder haar op te zadelen met de afbetaling van de nog resterende lening. Na een vrijblijvend en persoonlijk gesprek met Kevlaer heb ik besloten om met hen in zee te gaan. De oplossingen die zij voorstelden zijn zeer technisch, maar werden tot in het kleinste detail en in een begrijpelijke taal uitgelegd. Mijn vrouw en ik hebben nu gemoedsrust, iets wat we vroeger niet hadden. Bedankt!

  Crabbe Buggenhout

  Heel mijn leven beheerde ik zelf mijn beleggingsportefeuille. In die periode deed ik onder andere via de notaris verschillende schenkingen aan mijn kleinkinderen – wat achteraf geen goed idee bleek te zijn. Gegeven is gegeven, dat leerde ik al doende. Sinds ik het beheer van mijn beleggingsportefeuille heb overgelaten aan Kevlaer, voel ik mij gerust. Ik geniet enerzijds van een zekere kapitaalsbescherming, en kan anderzijds toch meegenieten van de beursstijgingen. Beleggen is en blijft een risico, maar ik ben op zijn minst goed geïnformeerd en dat ook op vlak van successierechten. Om het half jaar maak ik een afspraak en ga ik eens langs om mijn portefeuille en profiel opnieuw te bespreken. Dit alles gebeurt steeds onder een gemoedelijke sfeer met een lekker kopje koffie.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op